Actorul Ben Stiller şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood - FOTO

Actorul american Ben Stiller şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood, într-o ceremonie organizată marţi, în faţa cinematografului TCL Chinese Theatre din Los Angeles.

130 afișări
Imaginea articolului Actorul Ben Stiller şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood - FOTO

Ben Stiller , Tom Cruise (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

În vârstă de 48 de ani, starul american a declarat că această ceremonie onorifică reprezintă pentru el un vis care s-a împlinit.

"Este foarte important pentru mine. Să devin o mică parte din tot acest ansamblu este cu adevărat un vis devenit realitate", a spus Ben Stiller.

Provenind el însuşi dintr-o familie de actori, Ben Stiller, al cărui nou film, intitulat "Viaţa secretă a lui Walter Mitty", va fi lansat în Statele Unite pe 25 decembrie, a fost însoţit la această ceremonie de bunul său prieten Tom Cruise, alături de care a jucat în filmul "Furtuna tropicală" (2008).

La începutul acestui an, renumitul actor de comedie american Ben Stiller a confirmat că va juca în cel de-al treilea film din franciza "O noapte la muzeu", care va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 25 decembrie 2014.

Precedentele două filme din această franciză au generat împreună încasări de peste 960 milioane de dolari.

Printre rolurile memorabile jucate de Ben Stiller se numără cel al modelului Derek Zoolander din filmul "Zoolander Manechinul", cel din comedia "Mary cea cu vino-ncoa'", în care a jucat alături de Cameron Diaz, şi franciza "Un socru de coşmar", în care îl are ca "rival" pe Robert De Niro.

Actorul a regizat şi produs mai multe lungmetraje, cele mai cunoscute fiind "Submarine" (2010) şi "Megamind" (2010), "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder" (2008) şi "Starky and Hutch" (2004).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici