Actorul Christian Bale a suferit o accidentare gravă la nivelul genunchiului

Actorul galez Christian Bale a suferit în urmă cu câteva zile o accidentare gravă la nivelul genunchiului, cauzând amânarea pe o durată nedeterminată a filmărilor de la lungmetrajul "Deep Blue Goodbye", informează hollywoodreporter.com.

246 afișări
Imaginea articolului Actorul Christian Bale a suferit o accidentare gravă la nivelul genunchiului

Actorul Christian Bale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Studiourile Fox au decis să amâne pe o durată deocamdată nedeterminată filmările de la "Deep Blue Goodbye", un lungmetraj ce va avea la bază seria omonimă de romane de aventuri scrise de John D. MacDonald.

Christian Bale urma să joace în acest film rolul unui fost soldat american care locuieşte pe o ambarcaţiune şi se autoproclamă "consultant în operaţiuni de salvare". Starul galez a suferit o accidentare gravă la nivelul ligamentului încrucişat anterior - unul dintre ligamentele genunchiului - cu puţin timp înainte de începerea filmărilor de la un alt proiect cinematografic, drama inspirată din universul financiar "The Big Short", produsă de studiourile Paramount.

În timp ce aceste filmări au fost deja reprogramate şi vor fi reluate, cele de la de "Deep Blue Goodbye" au rămas deocamdată suspendate, întrucât ele presupuneau câteva scene foarte intense din punct de vedere fizic.

Filmul "Deep Blue Goodbye", regizat de James Mangold şi avându-i printre alţii în distribuţie pe actorii Peter Dinklage şi Nicola Peltz, ar fi trebuit să intre în producţie în luna mai, în Florida şi în Puerto Rico.

Soarta acestui proiect cinematografic este deocamdată incertă. Unii spun că proiectul a fost anulat definitiv, în timp ce alte surse consideră că filmul va fi amânat, deoarece studiourile Fox nu vor să renunţe la el, deoarece au investit deja foarte mulţi bani şi timp.

De asemenea, din cauza accidentării lui Christian Bale, filmările de la "Wolverine 3", un film regizat de James Mangold, ar putea să înceapă mai devreme decât erau programate.

Galezul Christian Bale a fost distribuit mulţi ani în producţii independente, înainte de a juca în câteva filme de la Hollywood cu un buget important. Astfel, Christian Bale a atras atenţia publicului la vârsta de 13 ani, când a jucat în filmul "Imperiul soarelui" (1987). Au urmat rolurile din "American Psycho" (2000), "Equilibrum" (2002), "Batman - Începuturi" (2005), "Prestigiul" (2006), "I'm Not There" (2007), "Drumul dreptăţii/ 3:10 To Yuma" (2007), "Cavalerul negru" (2008), "Terminator - Salvarea" (2009) şi "Cavalerul negru: Legenda renaşte" (2012).

Starul galez a câştigat în 2011 premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar graţie evoluţiei sale din drama "Luptătorul/ The Fighter". Recent, Christian Bale a jucat în filmul "Ţeapă în stil american/ American Hustle", de David O. Russel, rolul escrocului Irving Rosenfeld, pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar 2014, la categoria "cel mai bun actor în rol principal".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici