Actorul David Schwimmer "se disculpă" cu umor pentru un furt de bere dintr-un magazin

Actorul american David Schwimmer, star al serialului "Prietenii tăi/ Friends", şi-a susţinut cu mult umor nevinovăţia după ce poliţia britanică a făcut un apel public pentru a identifica un hoţ care îi seamănă izbitor, surprins furând un bax de bere dintr-un magazin, potrivit bbc.com.

570 afișări
Imaginea articolului Actorul David Schwimmer "se disculpă" cu umor pentru un furt de bere dintr-un magazin

Actorul David Schwimmer "se disculpă" cu umor pentru un furt de bere dintr-un magazin

Poliţia din localitatea britanică Blackpool a publicat pe contul ei de Facebook fotografia hoţului - obţinută cu ajutorul camerelor de supraveghere din magazin -, făcând apel la oameni pentru a putea să îl identifice. Comentariile nu s-au lăsat aşteptate, pentru că hoţul părea sosia lui Schwimmer, Ross din serialul american "Friends". Mesajul a avut peste 130.000 de replici, care mai de care mai amuzante.

Poliţia din Blackpool a oferit asigurări publicului că, în urma unei investigaţii, s-a stabilit că Schwimmer a avut un alibi solid.

"Am investigat această chestiune profund şi am confirmat că David Schwimmer se afla în America la acel moment (al furtului, n.r.)", au scris poliţiştii britanici. "Ne pare rău de situaţie", au adăugat aceştia.

Schwimmer, la rândul său, a reacţionat, miercuri, pe contul său de pe platforma de micro-blogging Twitter. Astfel, drept alibi, actorul a publicat o înregistrare video cu el, într-un magazin din SUA, cărând.. un bax de bere.

"Ofiţeri, jur că nu am fost eu", a spus acesta. "După cum puteţi vedea, eram în New York. Urez mult noroc cu ancheta poliţiei din Blackpool", a mai spus actorul.

"Mulţumim că eşti acolo pentru noi @DavidSchwimmer", au replicat poliţiştii din Blackpool pe contul lor oficial de Twitter.

David Schwimmer, interpretul personajului Ross din serialul "Prietenii tăi", pentru care a fost nominalizat la premiile Emmy, este şi regizor şi a realizat, printre altele, comedia "Fugi, grăsane/ Run Fatboy Run" şi lungmetrajul independent "Trust".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici