Actorul de origine română Sebastian Stan va juca în nouă filme inspirate din universul Marvel

Actorul american de origine română Sebastian Stan a semnat un contract avantajos cu Marvel Studios, pentru a juca în nouă filme inspirate din universul benzilor desenate lansate de această companie.

336 afișări
Imaginea articolului Actorul de origine română Sebastian Stan va juca în nouă filme inspirate din universul Marvel

Sebastian Stan (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Totodată, actorul de origine română a fost prezent la premiera filmului "Captain America: Războinicul iernii/ Captain America: The Winter Soldier", joi seară, la El Capitan Theatre din Hollywood, Los Angeles, informează justjared.com.

Actorul, în vârstă de 30 de ani, care interpretează personajul principal în acest film, a fost însoţit la eveniment de colegii săi de distribuţie - Cobie Smulders, Anthony Mackie, Hayley Atwell şi Samuel L. Jackson.

Sebastian Stan a jucat şi în primul film din franciza "Captain America", lansat în 2011, şi a dezvăluit pentru Newsarama că a semnat un contract pentru un total de nouă filme inspirate din universul Marvel.

Filmul "Captain America: Războinicul iernii", din distribuţia căruia mai fac parte Scarlett Johansson şi Chris Evans, va avea premiera în România pe 4 aprilie.

Născut în 1983, Sebastian Stan este un actor american de origine românǎ. El a părăsit România la vârsta de opt ani, alături de mama sa, de profesie pianistă, pentru a se muta la Viena şi ulterior la New York. În timpul şcolii a jucat în filme precum "Harvey", "Cyrano de Bergerac", "Little Shop of Horrors", "Over Here" şi "West Side Story". A studiat la Facultatea de Arte Mason Gross din cadrul Universitǎţii Rutgers, dar şi la Shakespeare's Globe Theatre din Londra.

A devenit celebru datoritǎ rolurilor Jack Benjamin din drama "Kings" şi Carter Baizen din "Gossip Girls". A mai avut apariţii în filme precum "Uşi roşii/ Red Doors", "Arhitectul/ The Architect", "Conjuraţia tăcerii/ The Covenant", "Educaţia lui Charlie Banks/ The Education of Charlie Banks", "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", "Teleportaţi în adolescenţă/ Hot Tub Time Machine", "Lebăda neagră/ Black Swan" şi "Căpitanul America: Primul Răzbunător".

Recent, actorul de origine română s-a remarcat în miniseria TV "Political Animals", în care a jucat alături de Ellen Burstyn şi Sigourney Weaver.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici