Actorul din "Crocodile Dundee" acuză un consilier că i-a furat 34 de milioane de dolari

Actorul australian Paul Hogan, interpretul personajului principal din filmul "Crocodile Dundee", a depus o plângere oficială la un tribunal american, încercând să recupereze astfel suma de 34 de milioane de dolari care i-ar fi fost furată dintr-o bancă elveţiană.

213 afișări
Imaginea articolului Actorul din "Crocodile Dundee" acuză un consilier că i-a furat 34 de milioane de dolari

Paul Hogan (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Actorul în vârstă de 73 de ani, devenit celebru după ce a jucat rolul principal în filmul "Crocodile Dundee" (1986), afirmă că unul dintre consilierii săi financiari i-a furat 34 milioane de dolari dintr-un cont bancar, potrivit presei australiene.

În documentele depuse la un tribunal din California, reclamantul susţine că Philip Egglishaw "a scos sau a cheltuit" banii săi depuşi la Cornèr Banque din Lausanne, o bancă administrată de compania elveţiană Strachans, pentru care lucrează consilierul său financiar, relatează publicaţiile Sydney Morning Herald şi The Australian.

În 2012, Paul Hogan a ajuns la un acord amiabil, confidenţial, cu fiscul australian, după opt ani de negocieri.

Autorităţile australiene îi imputau actorului, ca şi colaboratorului acestuia John Cornell, peste 150 de milioane de dolari australieni (120 milioane euro) reprezentând impozite neplătite în anii '80, dobânzi şi penalităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici