Actorul Jeff Bridges a anunţat că suferă de limfom

  • Actorul Jeff Bridges, în vârstă de 70 de ani, a anunţat că suferă de limfom,
  • Jeff Bridges a fost nominalizat de şapte ori la Oscar, premiu pe care l-a câştigat în 2010 la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din Crazy Heart.
  • Bridges este fiul actorilor Lloyd şi Dorothy Bridges, care au murit amândoi în 1998.
626 afișări
Imaginea articolului Actorul Jeff Bridges a anunţat că suferă de limfom

Profimedia

Faimos pentru rolul lui The Dude din ”The Big Lebowski,” actorul Jeff Bridges, în vârstă de 70 de ani, a anunţat luni seară că suferă de limfom, un tip de cancer pentru care va începe tratamentul, notează The Guardian.
 
„Am fost diagnosticat cu limfom. Deşi este o boală gravă, mă consider fericit că am o echipă medicală excelentă şi prognosticul este bun,” a scris actorul pe Twitter.
El a spus că înţelege că boala este gravă. Limfomul este un tip de cancer care apare în sistemul limfatic, reţeaua de combatere a bolilor organismului care include ganglionii limfatici, splina, glanda timusului şi măduva osoasă. Principalele tipuri de limfom sunt limfomul Hodgkin şi limfomul non-Hodgkin.
 
”Încep tratamentul şi vă voi ţine la curent cu recuperarea mea”, a adăugat Jeff Bridges, nominalizat de şapte ori la Oscar, premiu pe care l-a câştigat în 2010 la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din Crazy Heart. În anul următor a fost din nou în cursă pentru performanţa sa în western True Grit. Jeff Bridges a apărut recent în Bad Times la El Royale (2018) şi filmează în prezent un serial TV pentru FX Channel, The Old Man, o adaptare a unui roman de spionaj în care joacă rolul unui agent CIA în retragere, care încearcă să scape de trecutul său.
 
Într-un al doilea tweet, el le-a reamintit americanilor „să voteze”.
 
Bridges este fiul actorilor Lloyd şi Dorothy Bridges, care au murit amândoi în 1998.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici