Actorul Lee Thompson Young, fost star al serialelor Disney, s-a sinucis la 29 de ani

Actorul Lee Thompson Young, un fost star al serialelor Disney, cunoscut în special pentru rolul principal pe care l-a interpretat în serialul "The Famous Jett Jackson", difuzat la sfârşitul anilor 1990, s-a sinucis la vârsta de 29 de ani, la Los Angeles, a anunţat, luni, managerul său.

2805 afișări
Imaginea articolului Actorul Lee Thompson Young, fost star al serialelor Disney, s-a sinucis la 29 de ani

Actorul Lee Thompson Young, fost star al serialelor Disney, s-a sinucis la 29 de ani (Imagine: Hepta)

"Cu mare tristeţe vă anunţ că Lee Thompson Young s-a sinucis în această dimineaţă", a declarat Jonathan Baruch, managerul actorului.

Lee Thompson Young a fost descoperit mort în locuinţa sa din cartierul North Hollywood, luni dimineaţă, după ce colegii săi din distribuţia serialului "Rizzoli & Isles", produs de postul TNT, au alertat autorităţile, spunând că actorul nu s-a prezentat la filmări, a precizat Jerretta Sandoz, purtătoarea de cuvânt a poliţiei din Los Angeles.

Young a devenit cunoscut cu rolul Jett Jackson, pe Disney Channel, într-un serial despre un tânăr actor care filmează un serial fictiv în Carolina de Nord. Young a jucat apoi roluri principale în filmul "Friday Night Lights", din 2004, şi în alte câteva seriale de televiziune, precum "South Beach".

Cel mai recent rol al său a fost acela al detectivului Barry Frost din serialul "Rizzoli & Isles".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici