Actorul Liam McIntyre, starul serialului "Spartacus: Nisip însângerat", s-a căsătorit

Actorul australian Liam McIntyre, starul serialului de televiziune "Spartacus: Nisip însângerat", s-a căsătorit cu actriţa şi cântăreaţa australiană Erin Hasan în cadrul unei ceremonii care a avut loc duminică în oraşul Melbourne.

313 afișări
Imaginea articolului Actorul Liam McIntyre, starul serialului "Spartacus: Nisip însângerat", s-a căsătorit

Liam McIntyre, Erin Hasan (Imagine: Hepta)

"Sunt mai mult decât fericit! Am văzut o dragoste adevărată, în copilărie, şi am visat că într-o bună zi voi trăi şi eu aşa ceva. Astăzi este prima zi din viaţa mea în care ştiu că voi avea parte de aşa ceva pentru totdeauna", a declarat Liam McIntyre, informează people.com.

Ceremonia a avut loc în faţa unui număr de 120 de invitaţi, la Biserica Anglicană din Melbourne.

Mireasa, în vârstă de 28 de ani, a purtat o rochie creată de designerul Monique Lhuillier, iar mirele, în vârstă de 31 de ani, a purtat un costum Armani.

Liam McIntyre şi Erin Hasan au o relaţie care a început în 2010 şi s-au logodit în decembrie 2012.

Liam McIntyre a jucat în miniseria de televiziune "The Pacific", produsă şi difuzată de HBO, dar şi în două seriale celebre în ţara lui natală, Australia - "Neighbours" şi "Rush". Rolul care i-a adus celebritatea este însă acela din serialul "Spartacus: Nisip însângerat". Starul australian va putea fi văzut pe marile ecrane în 2014 în filmul "The Legend of Hercules".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici