Actorul Mark Ruffalo, cunoscut din "Shutter Island", suspect de activităţi teroriste

Mark Ruffalo a fost inclus de autorităţile statului Pennsylvania pe lista persoanelor suspecte de implicare în activităţi teroriste, după ce actorul american a susţinut şi promovat "Gasland", un documentar cu "o mare încărcătură politică", informează hollywoodreporter.com.

23 afișări
Imaginea articolului Actorul Mark Ruffalo, cunoscut din "Shutter Island", suspect de activităţi teroriste

Mark Ruffalo, cunoscut din "Shutter Island", suspect de activităţi teroriste (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit cotidianului San Francisco Chronicle, numele actorului Mark Ruffalo a fost inclus de Pennsylvania's Office of Homeland Security pe lista persoanelor suspecte de implicare în activităţi teroriste.

Actorul american a fost inclus pe această listă după ce a organizat şi sprijinit, la începutul anului, o serie de proiecţii ale controversatului documentar "Gasland", regizat şi scris de Josh Fox, un film care se opune politicii americane din domeniul extracţiei de gaze naturale.

Mark Ruffalo, care a încheiat recent filmările pentru lungmetrajul "Margaret", regizat de Kenneth Lonergan şi avându-i în distribuţie pe Matt Damon şi Anna Paquin, a declarat într-un interviu recent acordat revistei GQ că nu este deranjat de includerea sa pe celebra listă, considerând că această situaţie este mai degrabă "al dracului de amuzantă".

Mark Ruffalo, în vârstă de 43 de ani, este actor, producător, regizor şi scenarist american, el remarcându-se graţie rolurilor din "Apartamentul 12" (2001), "Strălucirea eternă a minţii neprihănite/ Eternal Sunshine of the Spotless Mind" (2004), "I se spunea Zodiac/ Zodiac" (2007), "Shutter Island" (2009) şi "The Kids Are All Right" (2010).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici