Actorul Michael J. Fox, bolnav de Parkinson de 22 de ani, va avea un nou show TV - FOTO, VIDEO

Celebrul actor Michael J. Fox, care şi-a câştigat notorietatea cu rolul din seria de filme "Înapoi în viitor", a primit şansa de a avea un nou show TV, deşi se află într-un stadiu avansat al bolii Parkinson, cu care a fost diagnosticat în urmă cu 22 de ani.

10894 afișări
Imaginea articolului Actorul Michael J. Fox, bolnav de Parkinson de 22 de ani, va avea un nou show TV - FOTO, VIDEO

Michael J. Fox (Imagine: Hepta)

Michael J. Fox avea 24 de ani când a primit rolul din "Back To The Future/Înapoi în Viitor" (1985) şi a devenit imediat un icon printre adolescenţi.

Ulterior el a jucat şi în părţile a doua şi a treia ale peliculei (1989, 1990).

Actorul canadian şi-a consolidat statutul de star prin prestaţiile din serialele TV "Family Ties" (1982-1989) şi "Spin City" (1996-2001), precum şi în numeroase producţii cinematografice de succes.

În 1991, actorul a fost diagnosticat cu maladia Parkinson, informaţie pe care a făcut-o publică în 1999. În 2001, actorul a decis să se retragă din actorie din cauza accentuării simptomelor sale. Cu toate acestea, el a avut în continuare apariţii episodice în diferite seriale şi şi-a împrumutat vocea pentru filme de desene animate, cel mai cunoscut fiind "Stuart Little".

Michael J. Fox s-a remarcat în serialul TV "The Good Wife/Soţia Perfectă", unde joacă rolul unui avocat ce are o afecţiune ale cărei simptoame sunt aproape identice cu cele ale maladiei Parkinson, astfel că actorul nu a fost nevoit să-şi ascundă condiţia în timpul filmărilor.

Fox, care s-a implicat activ în finanţarea descoperirii unui leac pentru cumplita boală, fondând organizaţia Michael J. Fox Foundation, a reuşit să-şi menţină boala sub control cu ajutorul unui medicament nou.

În această săptămână, el a început filmările pentru noul lui show care va fi difuzat pe postul NBC - The Michael J Fox Project - în care va juca rolul unui soţ şi tată a trei copii, bolnav de Parkinson. Acesta va fi primul său rol principal într-o producţie cinematografică după o pauză de 12 ani.

"Mă trezesc în fiecare dimineaţă şi mă simt bine şi dacă nu duc la capăt acest proiect, simt că este încă o zi pierdută pentru mine. Sunt nerăbdător. Este o idee bună şi lucrez cu un grup extraordinar de oameni", a declarat actorul despre noul său proiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici