Actorul Michael K. Williams, preferatul lui Barack Obama, găsit mort în apartamentul din New York

  • Actorul Michael K. Williams, vedetă a serialului HBO „The Wire”, a fost găsit fără răsuflare în apartamentul său din Brooklyn.
  • Cadavrul lui Williams, în vârstă de 54 de ani, a fost descoperit de nepotul său, în cursul zilei de luni.
  • Surse din poliţie au declarat pentru New York Post că accesorii de droguri au fost găsite în casă, iar actorul ar fi putut lua o supradoză de heroină.
6912 afișări
Imaginea articolului Actorul Michael K. Williams, preferatul lui Barack Obama, găsit mort în apartamentul din New York

Actorul Michael K. Williams, preferatul lui Barack Obama, găsit mort în apartamentul din New York

„The Wire”, difuzat în perioada 2002-2008, s-a axat pe ideea drogurilor din oraşul Baltimore. Personajul lui Williams şi-a câştigat existenţa jefuind traficanţii de droguri.

Dar, în timp ce se scufunda în rol, a devenit dependent de cocaină, a recunoscut Williams într-un interviu publicat în 2012.

„Ar fi trebuit să fiu mort”, a spus Williams. „Evident, Dumnezeu m-a mântuit pentru un scop”, a adăugat starul.

Actorul a câştigat aprecieri pentru rolul său din„ The Wire ”, pe care senatorul de atunci Barack Obama îl numea emisiunea sa preferată de televiziune.

Viitorul preşedinte al SUA l-a lăudat, de asemenea, pe Omar drept personajul său preferat din serialul TV şi „cel mai dur, cel mai rău tip din emisiune”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici