Actorul Samy Naceri, arestat pentru tentativă de omucidere (Video)

Actorul francez Samy Naceri, condamnat la închisoare de mai multe ori în trecut, a fost arestat, joi seară, sub acuzaţia de "tentativă de omucidere", după ce a rănit un bărbat în zona gâtului, secţionându-i o venă, potrivit unei surse din poliţia franceză.

360 afișări
Imaginea articolului Actorul Samy Naceri, arestat pentru tentativă de omucidere (Video)

Actorul Samy Naceri, arestat pentru tentativă de omucidere (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În urma unei altercaţii, survenită în centrul Parisului, cunoscutul actor l-a rănit cu cuţitul pe un bărbat, în zona gâtului. Victima, în vârstă de 43 de ani, deşi a avut o venă secţionată, a supravieţuit atacului şi este în afara oricărui pericol.

Samy Naceri, în vârstă de 47 de ani, devenit cunoscut datorită rolului şoferului descurcăreţ din seria de succes "Taxi", a dovedit că este o persoană dificilă în viaţa personală şi a avut de multe ori probleme cu justiţia.

Pe 5 noiembrie 2008, Samy Naceri a fost condamnat la şase luni de detenţie şi o amendă de 7.500 de euro pentru accidentarea, în luna octombrie, a unei poliţiste din Paris, cu o maşină pe care o conducea fără permis.

Naceri, care, în 2006, a primit împreună cu ceilalţi actori din filmul "Zile de glorie" premiul pentru interpretare la Festivalul de la Cannes, a fost de mai multe ori condamnat. În 2007, el a primit o sentinţă de 10 luni de detenţie, pentru agresarea unui stilist într-un restaurant parizian.

În februarie 2007, actorul a fost condamnat la trei luni de detenţie pentru violenţe comise împotriva angajaţilor unei discoteci, iar în decembrie 2006, la şase luni de închisoare, pentru injurii aduse unor ofiţeri de poliţie. De asemenea, Naceri a fost condamnat de patru ori între 2000 şi 2003, pentru violenţă, ultraj, conducere în stare de ebrietate şi exces de viteză.

Ieşit din închisoare la jumătatea anului 2008, Naceri a revenit de curând pe platourile de filmare.

Zile de Glorie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici