Actorul Shia LaBeouf din "Transformers" i-a cerut scuze sosiei pentru bătaia încasată

Shia LaBeouf i-a trimis un mesaj vocal bărbatului care a fost bătut pentru că semăna cu el, prin care şi-a cerut scuze pentru acest incident, relatează contactmusic.com.

1751 afișări
Imaginea articolului Actorul Shia LaBeouf  din "Transformers" i-a cerut scuze sosiei pentru bătaia încasată

Actorul Shia LaBeouf din "Transformers" i-a cerut scuze sosiei pentru bătaia încasată (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Mario Licato a publicat pe Instagram (25 aprilie) un selfie cu ochiul învineţit pe care l-a căpătat după ce a fost lovit în faţă cu pumnul de către un necunoscut, în momentul în care ieşea de la metrou (în Manhattan, New York). Bărbatul atacat a afirmat că a fost bătut de un om necunoscut, care i-a spus: "Asta e pentru că arăţi exact ca Shia LaBeouf!".

Câteva zile mai târziu, actorul Shia LaBeouf a intrat în legătura cu victima, lăsându-i un mesaj vocal pe numărul de telefon de serviciu a lui Mario Licato prin care şi-a cerut scuze pentru cele întâmplate, declarând că se simte prost în legătură cu acest incident şi că şi-ar fi dorit să fie în New York pentru a-l ajuta pe Mario.

Conform victimei, acesta a fost mesajul actorului: "Hei, sunt Shia LaBeouf...Tocmai am citit un articol în care scria că ai primit un pumn în faţă pentru că arăţi ca mine. Oooof, omule, cât de aiurea! Îmi pare foarte rău... Dar înţeleg; s-a mai întâmplat chestia asta. Nu ştiu ce să zic...Mi-aş fi dorit să fiu în New York ca să vin să-ţi aduc nişte supă (americanii îşi oferă supă unul altuia în momentele în care cineva e răcit sau se simte rău, n.r.)".

"E foarte aiurea situaţia; nici nu ştiu ce să spun. Îmi pare rău. Oamenii sunt nebuni. Doar pentru că arătai ca mine?", ar mai fi spus Shia LaBeouf, potrivit lui Mario Licato.

Vedeta din filmul Transformers, care, în ultimii ani a devenit mai cunoscut pentru întâmplările sale cu poliţia, decât pentru filmele în care a jucat în ultimii ani, i-a lăsat lui Mario numărul său de telefon pentru a stabili o întâlnire, astfel încât să poată sta de vorbă şi să râdă pe seama celor întâmplate.

Ultimul lucru spus în mesajul vocal a fost "Şi încă o dată, sunt Shia LaBeouf, tipul cu care semeni şi ai fost lovit din cauza asta. Şi îmi pare foarte rău. Ţine capul sus".

Mario a declarat că actorul părea cu adevărat afectat şi se simţea din vocea lui că-i pare rău.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici