Actorul spaniol Javier Bardem a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles

Actorul Javier Bardem a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles, joi, cu o zi înainte de lansarea în Statele Unite ale Americii a celui mai recent film din seria "James Bond", în care starul spaniol interpretează rolul unui terorist.

259 afișări
Imaginea articolului Actorul spaniol Javier Bardem a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles

Javier Bardem (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Nu m-aş fi gândit niciodată că voi avea parte într-o bună zi de o astfel de onoare", a declarat, în faţa a circa 200 de persoane, Javier Bardem, care a fost însoţit la acest eveniment de cele două "James Bond girls" din cel de-al 23-lea film din această franciză de succes, intitulat "007: Coordonata Skyfall", actriţele Berenice Marlohe şi Naomie Harris. La ceremonia de dezvelire a stelei a fost prezent şi regizorul acestei pelicule, Sam Mendes.

Steaua dedicată actorului spaniol în vârstă de 43 de ani este cea de-a 2.484-a de pe Hollywood Boulevard.

Javier Bardem, care este căsătorit cu actriţa Penelope Cruz, a fost nominalizat la Oscar în 2001 pentru rolul "Viaţa şi epoca lui Reinaldo Arenas/ Before Night Falls" (2000) şi a obţinut prestigioasa statuetă în 2007, pentru rolul din "Nu există ţară pentru bătrâni/ No country for old men", regizat de fraţii Joel şi Ethan Coen.

În 2010, Javier Bardem a primit premiul pentru interpretare masculină la Festivalul de la Cannes, pentru rolul din filmul "Biutiful" al regizorului Alejandro González Iñárritu, pentru care a fost nominalizat în 2011 şi la premiul Oscar.

Starul spaniol s-a remarcat şi în alte pelicule de succes, precum "Vicky Cristina Barcelona", "Dragoste în vremea holerei", "Fantomele lui Goya", "Colateral", "Marea dinlăuntru/ Mar Adentro" şi "Sânge fierbinte".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici