Juliette Binoche şi Clive Owen vor juca împreună într-o comedie romantică

Actriţa franceză Juliette Binoche şi actorul britanic Clive Owen vor juca împreună într-o comedie romantică, intitulată "Words And Pictures".

246 afișări
Imaginea articolului Juliette Binoche şi Clive Owen vor juca împreună într-o comedie romantică

Juliette Binoche (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Filmul va fi regizat de Fred Schepisi, pe baza unui scenariu scris de Gerald DiPego. Filmările vor debuta în luna martie 2013, informează screendaily.com.

Acţiunea din "Words And Pictures" are loc într-o şcoală din New England, în care un carismatic profesor de limba engleză se îndrăgosteşte de o profesoară de artă foarte rezervată.

Juliette Binoche este o actriţă franceză care a debutat în teatru, în anii adolescenţei, şi a jucat ulterior în peste 40 de filme, începând din 1983. Deşi a cunoscut rapid succesul în cinematografia franceză, pe plan internaţional, Binoche a devenit celebră abia în 1988, graţie rolului din "Insuportabila uşurinţă de a fi". Juliette Binoche a câştigat un premiu César pentru prestaţia din "Trei culori: Albastru" (1993) şi Oscarul pentru rolul din "Pacientul englez" (1996). Printre celelalte roluri notabile se numără cele din lungmetrajele "Amanţii de pe Pont-Neuf/ Les Amants du Pont-Neuf" (1991), "Damage" (1992), "Ciocolată cu dragoste/ Chocolat" (2000), "Ascuns/ Caché" (2005) şi "Le voyage du ballon rouge" (2007).

De la debutul său în filmul "Crupierul", Clive Owen a devenit un actor foarte solicitat şi a colaborat cu regizori mari, precum Alfonso Cuaron ("Copiii tatălui" şi "Fără control"), Spike Lee ("Omul din Interior"), Robert Rodriguez şi Quentin Tarantino ("Sin City"). A câştigat un Glob de Aur şi a obţinut o nominalizare la premiile Oscar pentru rolul din filmul "Closer/ Ispita". Owen a jucat în filmul "Shoot 'Em Up" şi în continuarea lungmetrajului "Elizabeth", "The Golden Age", alături de actriţa Cate Blanchett. Owen apare şi pe afişul coproducţiei germano-engleze "The International", în regia lui Tom Tynkwer, alături de Naomi Watts, care a deschis ediţia 2009 a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici