Actorul Terrence Howard va deveni tată pentru a patra oară

Actorul Terrence Howard va deveni tată pentru a patra oară, în 2015, acesta urmând să fie primul copil al artistului cu actuala sa soţie, Miranda, informează contactmusic.com.

150 afișări
Imaginea articolului Actorul Terrence Howard va deveni tată pentru a patra oară

Terrence Howard (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Terrence Howard, în vârstă de 45 de ani, şi Miranda, care s-au căsătorit în secret, în 2013, vor deveni părinţi în 2015. Acesta va fi primul copil al cuplului, potrivit unui anunţ făcut de cei doi chiar pe 31 decembrie.

Actorul mai are trei copii, două fiice, Aubrey şi Heaven, şi un fiu, Hunter, din căsătoria cu prima sa soţie, Lori McCommas, de care a divorţat în 2003, după 14 ani de mariaj. Cei doi s-au recăsătorit în 2005, însă s-au despărţit din nou ulterior.

În ianuarie 2010, Terrence Howard s-a căsătorit în secret cu Michelle Ghent, însă mariajul a fost unul de scurtă durată. Michelle Ghent a depus actele de divorţ după numai un an, în februarie 2011.

În 2013, Terrence Howard s-a căsătorit din nou în secret cu Miranda, o femeie de origine canadiană pe care o cunoştea de numai o lună.

Terrence Howard este şi bunic, după ce fiica sa Aubrey a născut primul său copil, care a primit numele Hazel.

Actorul Terrence Howard, născut în 1969, s-a lansat în filmul "Viaţă pentru muzică/ Mr. Holland's Opus" (1995), care i-a adus ulterior o serie de roluri cu vizibilitate mare în rândul publicului afro-american.

Pentru rolul principal din filmul "Pe urmele unui idol/ Hustle & Flow", regizat de John Singleton, Terrence Howard a fost nominalizat la Oscar, Globul de Aur, premiul Image şi premiul Independent Spirit şi a câştigat premiul Satellite pentru "cel mai bun actor". Melodia pe care o interpretează în film a fost recompensată cu un premiu Critics Choice şi a devenit prima melodie rap din toate timpurile care a primit un premiu Oscar.

Actorul a mai jucat în filmul lui Dito Montiel "Hai! Ne batem!/ Fighting" (2009), alături de Channing Tatum, şi în "Majordomul", în regia lui Lee Daniels.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici