Actriţa Courteney Cox s-a logodit cu chitaristul trupei Snow Patrol

Actriţa americană Courteney Cox, una dintre vedetele serialului de televiziune "Pritenii tăi/ Friends", s-a logodit cu Johnny McDaid, chitaristul trupei Snow Patrol.

269 afișări
Imaginea articolului Actriţa Courteney Cox s-a logodit cu chitaristul trupei Snow Patrol

Courteney Cox şi Johnny McDaid (Imagine: Hepta)

Joi seară, actriţa americană a publicat pe contul ei de Twitter o fotografie a cuplului însoţită de următorul text: "M-am logodit cu el!", informează site-ul revistei People.

Johnny McDaid, de origine nord-irlandeză, are vârsta de 37 de ani şi este membru în trupa Snow Patrol.

Cei doi artişti au o relaţie care a început în urmă cu şase luni.

Courteney Cox, care după încheierea serialului "Friends" a avut succes şi cu rolul din serialul "Cougar Town", a sărbătorit de curând împlinirea vârstei de 50 de ani petrecând o vacanţă alături de iubitul ei în insulele Turks şi Caicos.

Totodată, vedeta americană a regizat recent un lungmetraj, intitulat  "Just Before I Go", pe a cărui coloană sonoră se află trei cântece compuse de trupa logodnicului ei.

Actriţa Courteney Cox, care a avut succes la Hollywood după ce a jucat în serialul "Prietenii tăi/ Friends" (1994 - 2004) rolul Monicăi Geller, a jucat în filmul "Scream" (1995), când l-a cunoscut, pe platourile de filmare, pe primul ei soţ, actorul David Arquette, cu care s-a căsătorit în 2009.

Courtney Cox şi David Arquette au mai jucat împreună în filmul "Scream 4: Coşmarul continuă/ Scream 4" (2011), în care şi-au reluat rolurile Gale Weathers, respectiv Dwight "Dewey" Riley.

Cei doi, care au împreună o fetiţă, Coco Riley Arquette, născută pe 13 iunie 2004, au divorţat în 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici