Actriţa Helen Mirren - partenera ideală de vacanţă pentru bărbaţii britanici

Actriţa Helen Mirren, în vârstă de 63 de ani, a fost votată de bărbaţii britanici partenera idelă de vacanţă, surclasând staruri mai tinere, precum Britney Spears, Sienna Miller şi Jordan.

29 afișări
Imaginea articolului Actriţa Helen Mirren - partenera ideală de vacanţă pentru bărbaţii britanici

Actriţa Helen Mirren - partenera ideală de vacanţă pentru bărbaţii britanici (Imagine: Mediafax/AFP)

Pe de altă parte, femeile britanice l-au ales pe Brad Pitt drept partenerul ideal alături de care ar dori să-şi petreacă vacanţa. Pe locul doi în top a urmat Daniel Craig, interpretul celui mai nou James Bond, informează FemaleFirst.co.uk.

De asemenea, în cadrul sondajului care a fost efectuat în rândul participanţilor la TNT Travel Show desfăşurat la Londra, bărbaţii au votat-o pe Kylie Minogue vedeta alături de care ar dori să-şi petreaca vacanţa de iarnă, urmată în top de Angelia Jolie.

Totodată, cele mai multe femei ar opta pentru petrecerea vacanţei de iarnă alături de Gok Wan, un guru al modei, decât alături de celebrul fotbalist David Beckham, care s-a situat pe locul doi în top.

Recent, Helen Mirren, celebră pentru rolul interpretat în filmul "Regina", a stârnit controverse purtând un costum de baie sumar, de culoare roşie, pe o plajă din Italia.

De asemenea, actriţa de peste 60 de ani a fost votată de curând drept vedeta cu cel mai sexy abdomen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici