Actriţa Lisa Kudrow, somată să plătească fostului ei manager daune de 1,6 milioane de dolari

Actriţa Lisa Kudrow a fost somată să plătească daune de 1,6 milioane de dolari după ce a pierdut, miercuri, procesul cu fostul ei manager Scott Howard, cu care a colaborat în perioada în care jucat în serialul "Prietenii tăi/ Friends".

174 afișări
Imaginea articolului Actriţa Lisa Kudrow, somată să plătească fostului ei manager daune de 1,6 milioane de dolari

Lisa Kudrow (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit RadarOnline.com, actriţa americană, în vârstă de 50 de ani, are o avere estimată la 60 milioane de dolari şi şi-a întrerupt colaborarea cu Scott Howard în 2007, la trei ani după încheierea filmărilor de la serialul "Friends".

Un tribunal din Statele Unite a dat câştig de cauză, miercuri, fostului manager al artistei, cu care aceasta a început să colaboreze în 1991, informează dailymail.co.uk.

Cu ocazia acestui proces, presa americană a aflat că onorariul primit de Lisa Kudrow era iniţial de 13.500 de dolari pe episod, la începutul serialului "Friends", însă această sumă a crescut la 1.040.000 de dolari pe episod în anii 2000. Actriţa a primit şi o "compensaţie" de 5 milioane de dolari la încheierea serialului, în 2004, potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter.

Scott Howard, care a colaborat cu Lisa Kudrow timp de 16 ani, afirmă că ar fi trebuit să primească un anumit procent din veniturile obţinute de actriţă din redifuzarea serialului, după anul 2004, şi din alte proiecte ale acesteia.

Actriţa a spus că Scott Howard avea dreptul să primească acel procent din veniturile ei până în 2007, întrucât el era managerul ei personal, nu agentul ei. După acel an, Lisa Kudrow a jucat în două seriale de succes - "The Comeback" şi "Web Therapy".

Scott Howard a iniţiat acest proces în 2008 şi un element central al cazului a avut la bază faptul că cei doi aveau doar o înţelegere verbală, fără să fi semnat un contract.

În 2013, Lisa Kudrow a jucat alături de Seth Rogen şi Zac Eron şi în lungmetrajul "Bad Neighbours", care va fi lansat pe marile ecrane în vara acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici