Video Actriţa Mischa Barton a fost arestată

Actriţa Mischa Barton, protagonistă a serialul american "Rebel în California", a fost arestată de poliţia din Los Angeles pentru că a condus sub influenţa alcoolului, informează BBC.

1 afișare

Actriţa în vârstă de 21 de ani a fost arestată după ce poliţia a văzut-o cum ocolea două coloane de maşini şi vira fără să semnalizeze. Vedeta de televiziune a fost arestată sub acuzaţia că a condus fără permis, ea fiind bănuită şi de deţinere de canabis. Mischa Barton a petrecut aproximativ şapte ore în arest, după care a fost eliberată, vineri, în schimbul achitării unei cauţiuni în valoare de 10.000 de dolari.

"Pe durata arestului s-a constatat că ea nu avea permis de conducere şi conducea sub influenţa băuturilor alcoolice", a declarat un oficial al poliţiei.

Audierea judecătorească a fost programată pe 28 februarie.

Mischa Barton a interpretat rolul Marissei Cooper în serialul " Rebel în California" din 2003 până în 2006, când personajul său a murit în urma unui accident de maşină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici