Actriţa Stevie Ryan a murit la vârsta de 33 de ani

Stevie Ryan, actriţa care a devenit celebră datorită videoclipurilor sale virale de pe Youtube, a fost găsită moartă la vârsta de 33 de ani, scrie Independent.

9138 afișări
Imaginea articolului Actriţa Stevie Ryan a murit la vârsta de 33 de ani

Actriţa Stevie Ryan a murit la vârsta de 33 de ani

Ryan a scris, editat şi jucat în propriile videoclipuri care au fost difuzate în mass-media, filmuleţe care au generat milioane de reacţii, potrivit Independent.

Aceasta a interpretat personaje precum Little Loca şi Sceney Sceneable, dar a imitat în videoclipurile sale şi artişti ca Justin Bieber, Lady Gaga şi Amy Winehouse.

Producătorii americani de la VH1 i-au oferit o emisiune proprie numită Stevie TV.

Actriţa a decedat pe 1 iulie, în apartamentul ei din Los Angeles, poliţiştii declarând ca fiind o sinucidere prin spânzurare.

Cu o zi înainte de moartea ei, ea a postat pe social media un mesaj despre pierderea bunicului ei.

"Omul viselor mele va fi acum numai în visele mele. Îmi va fi dor de tine în fiecare zi, pentru totdeauna, te iubesc Pa," a scris ea.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici