Actriţa Susan Sarandon ia lecţii de box

Actriţa americană Susan Sarandon a început să ia lecţii de box şi intră adeseori în ring pentru a practica acest sport cu scopul de a-şi menţine silueta, informează contactmusic.com.

224 afișări
Imaginea articolului Actriţa Susan Sarandon ia lecţii de box

Actriţa Susan Sarandon ia lecţii de box (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta americană, în vârstă de 67 de ani, care va deveni pentru prima dată bunică la sfârşitul acestei luni, atunci când va naşte fiica ei, Eva Amurri Martino, spune că a început să facă box întrucât îşi doreşte să se menţină cât mai suplă.

"Cineva mi-a oferit o lecţie de box drept cadou, apoi eu am continuat şi mi-a plăcut. Îmi plac sălile de box. Este amuzant să-i vezi în jur pe toţi acei pugilişti şi e amuzant să loveşti - e un exerciţiu fizic!", a declarat Susan Sarandon pentru revista People.

Actriţa americană a dezvăluit cu această ocazie şi câteva dintre secretele aflate în spatele aspectului ei fizic tineresc: "Dacă vrei să îmbătrâneşti cu graţie, trebuie să nu fumezi ţigarete şi, probabil, să râzi mult, să faci exerciţii fizice, să mănânci sănătos şi să te fereşti de soare. Aceştia ar fi factorii principali. La fel cum ar fi şi să ai o echipă de machiaj extraordinară şi o echipă de coafeze - acesta este adevăratul secret".

"Mă ajută şi faptul că locuiesc la New York, pentru că merg pe jos foarte mult. Merg şi pe bicicletă, pe West Side Highway, şi petrec 30 de minute pe banda de alergat în fiecare zi", a adăugat Susan Sarandon.

Actriţa americană Susan Sarandon, nominalizată de cinci ori la premiul Oscar, a primit această distincţie în 1996, pentru rolul principal din "Culoarul morţii/ Dead Man Walking". Susan Sarandon este, de asemenea, o susţinătoare a campaniilor pentru drepturile omului şi a militat în ultimii 30 de ani pentru diverse cauze liberale. Actriţa s-a opus în mod public, în 2003, campaniei militare americane din Irak.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici