Adam Levine ar putea debuta ca actor în serialul "American Horror Story"

Rockerul american Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, ar putea să îşi facă debutul în calitate de actor cu un rol în serialul de televiziune "American Horror Story".

147 afișări
Imaginea articolului Adam Levine ar putea debuta ca actor în serialul "American Horror Story"

Adam Levine (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Muzicianul american, care s-a remarcat recent şi în calitate de membru al juriului în versiunea americană a concursului de talente muzicale "The Voice", are mari şanse să joace în al doilea sezon al serialului "American Horror Story", produs de Ryan Murphy, informează contactmusic.com.

Potrivit unor surse, cântăreţul va interpreta un "personaj contemporan", jumătatea unui cuplu ce apare în serial sub denumirea "The Lovers", informează E.W.com.

"American Horror Story" este un serial TV creat sub forma unei antologii de poveşti de groază. Serialul spune povestea soţilor Harmon - interpretaţi de Connie Britton şi Dylan McDermott -, care decid să se mute cu întreaga familie într-o casă bântuită. Din distribuţia serialului face parte şi celebra actriţă americană Jessica Lange.

Formaţia Maroon 5 s-a bucurat de mare succes odată cu lansarea albumului de debut - "Songs About Jane", în 2002, pentru care a fost recompensată cu un premiu Grammy. Trupa americană a lansat trei albume de studio, care s-au vândut în peste 15 milioane de copii pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici