Adelina Pestriţu este însărcinată. "Suntem copleşiţi de emoţii"

Adelina Pestriţu este însărcinată şi urmează să devină mămică pentru prima dată, scrie ONE.

1354 afișări
Imaginea articolului Adelina Pestriţu este însărcinată. "Suntem copleşiţi de emoţii"

Adelina Pestriţu este însărcinată. "Suntem copleşiţi de emoţii"

Însărcinată în luna a treia, vedeta se menţine într-o formă de invidiat. Adelina Pestriţu a dat vestea cea mare chiar de ziua ei!

”Dragii mei prieteni, varsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam sa-l primesc vreodata. Eu si iubitul meu, Virgil, suntem fericiti sa impartasim cu voi vestea ca vom deveni parinti. Fericirea noasta este cu atat mai mare cu cat in curand vom sarbatori si un an de relatie. Suntem coplesiti de emotii si abia asteptam sa treaca cele 6 luni ramase pana vom fi 3. Speram sa ne descurcam bine in rolul de parinti”, le-a spus Adelina Pestriţu prietenilor ei virtuali.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici