Adrien Brody va juca în următorul film din seria "Predator"

Actorul Adrien Brody va călca pe urmele lui Arnold Schwarzenegger şi va interpreta rolul unui mercenar curajos care se luptă cu extratereştri în filmul "Predators", cea mai recentă peliculă din franciza "Predator", ce va fi regizată de Robert Rodriguez, informează variety.com.

44 afișări
Imaginea articolului Adrien Brody va juca în următorul film din seria "Predator"

Adrien Brody va juca în următorul film din seria "Predator" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În acest film, produs de studiourile 20th Century Fox, Adrien Brody va juca alături de Alice Braga, Danny Trejo, Walton Goggins, Oleg Taktarov, Mahershalalhashbaz Ali şi Louiz Ozawa.

Regizorul filmului este Nimrod Antal, iar filmările vor avea loc în Hawai şi într-un studio din statul american Texas.

Studiourile Fox au anunţat că filmul "Predators" va fi lansat pe marile ecrane pe 9 iulie 2010.

Cunoscut mai ales pentru rolul din filmul "Pianistul", regizat de Roman Polanski, Adrien Brody va interpreta de această dată un personaj asemănător celui jucat de Arnold Schwarzenegger în filmul original, din 1987.

El va fi un mercenar care încearcă să îşi menţină echipa în viaţă, atunci când membrii ei sunt vânaţi de extratereştri.

Studiourile Fox îşi pun mari speranţe în revitalizarea acestei francize, iar Adrien Brody a semnat opţiunea contractuală prin care a acceptat să joace şi în eventualele continuări ale acestui nou film. Potrivit unor surse de la Hollywood, Adrien Brody şi agentul său de presă au insistat foarte mult pentru a obţine acest rol, primul într-un film de acţiune din cariera actorului.

Adrien Brody a devenit celebru cu rolul din filmul lui Roman Polanski "Pianistul", pentru care a fost recompensat cu premiul Oscar, dar şi cu César, fiind primul american care a primit distincţia franceză. Cele mai recente roluri ale sale sunt cele din filmele "Cadillac Records" şi "Fraţii Bloom/ Brothers Bloom".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici