Aerosmith şi-a anulat concertul din Indonezia din motive de securitate

Trupa Aerosmith şi-a anulat concertul din Jakarta, Indonezia, din motive de securitate, informează BBC, citând un organizator al evenimentului.

160 afișări
Imaginea articolului Aerosmith şi-a anulat concertul din Indonezia din motive de securitate

Aerosmith şi-a anulat concertul din Indonezia din motive de securitate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Formaţia americană ar fi trebuit să aibă un concert în capitala Indoneziei dar a trimis o scrisoare cu scuze oficiale, deoarece acest eveniment nu va mai avea loc. "Sperăm că într-o zi ne vom revanşa", au scris organizatorii, Ismaya Live, pe pagina lor de Facebook.

Purtătoarea de cuvânt a acestora, Sarah Deshita, a declarat că membrii formaţiei "nu au menţionat motivele exacte ale anulării". "Suntem trişti şi dezamăgiţi", a spus aceasta. "Am făcut tot posibilul pentru a garanta cele mai bune măsuri de securitate, am implicat chiar şi puşcaşi marini în acest demers dar... nu este de ajuns", a adăugat Deshita pentru AFP, menţionând că 85 la sută din biletele pentru eveniment au fost vândute.

Aerosmith nu sunt singurii artişti care şi-au anulat un concert la Jakarta. Anul trecut, Lady Gaga a anulat, de asemenea, un show în capitala Indoneziei, pe motiv că această zonă este foarte nesigură şi după ce câteva grupări islamice au protestat faţă de concertele ei. De asemenea, Rihanna a anulat două concerte în Jakarta, în 2008 şi 2009.

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări - 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone.

Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing".

Aerosmith a concertat şi în România, pe 18 iunie 2010, în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici