Airbnb oferă şansa de a locui pe gratis într-o casă renovată din Sicilia. Inclusiv românii se pot înscrie în campanie

  • Airbnb caută solicitanţi pentru a locui pe gratis într-o casă renovată de „1 euro” din Sambuca, Italia.
  • Câştigătorul va trebui să închirieze cel puţin o cameră pe Airbnb, însă va putea păstra banii.
1111 afișări
Imaginea articolului Airbnb oferă şansa de a locui pe gratis într-o casă renovată din Sicilia. Inclusiv românii se pot înscrie în campanie

Sursa foto: Airbnb/The 1 Euro House

Airbnb caută „candidatul ideal” pentru a trăi pe gratis, timp de un an de zile, într-o casă recent renovată de un designer italian din Sicilia, Italia.

Locuinţa este situată în Sambuca, o comună care şi-a câştigat notorietate odată cu implementarea campaniei „1 Euro House” din 2019. Întrucât locul suferă de o populaţie în scădere, campania a servit la „promovarea moştenirii culturale, încurajarea investiţiilor internaţionale şi atragerea unui grup demografic mai tânăr pentru restaurarea farmecul satului odată plin de viaţă”, potrivit unui comunicat.

„Frumuseţea acestei campanii este că oferă o a doua şansă nu doar unei case de patrimoniu abandonate din inima satului nostru, ci şi o a doua şansă pentru persoana care se mută în ea”, a declarat Leonardo Ciaccio, primarul oraşului Sambuca di Sicilia, citat de Hypebeast. „Căutăm pe cineva care doreşte să trăiască alături de populaţia locală şi să participe la toate momentele importante ale comunităţii, de la culesul strugurilor şi până la culesul măslinelor. Abia aşteptăm să primim pe oricine va fi selectat!”.

Casa, care se întinde pe trei etaje, a fost renovată şi pentru a se putea închiria cel puţin o cameră prin intermediul platformei Airbnb, câştigătorul păstrând toate veniturile. Acesta va trebui să se mute în Sambuca până pe 30 iunie, locuind acolo un an de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici