Akon intenţionează să ardă copiile unor înregistrări cu Michael Jackson

Rapperul Akon a declarat că intenţionează să ardă înregistrările sale în duet cu Michael Jackson, deoarece nu doreşte să lanseze cântece rămase "într-o versiune nefinalizată", informează express.co.uk.

117 afișări
Imaginea articolului Akon intenţionează să ardă copiile unor înregistrări cu Michael Jackson

Akon intenţionează să ardă copiile unor înregistrări cu Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Piesa "Hold My Hand", un duet înregistrat de Michael Jackson cu rapperul Akon, extras de pe albumul "MICHAEL", primul material discografic ce va fi lansat după moartea "regelui muzicii pop", a fost pusă în vânzare pe 15 noiembrie.

Albumul "MICHAEL" va fi lansat pe 14 decembrie.

Akon a declarat că se află în posesia multor alte piese înregistrate cu Michael Jackson, însă nu doreşte să le mai păstreze, pentru a nu fi tentat să le mixeze. Akon crede că Michael Jackson, unul dintre idolii săi din copilărie, nu şi-ar fi dorit ca el să lanseze piese pe care le consideră "incomplete".

"Michael şi cu mine am lucrat împreună la multe proiecte muzicale înainte ca el să moară. «Hold My Hand» este una dintre aceste înregistrări şi era o piesă completă. Celelalte înregistrări sunt incomplete", a declarat rapperul într-un interviu acordat site-ului MTV.com.

"Sunt doar idei, concepte şi câteva fragmente muzicale, pe care oamenii nu le vor auzi probabil niciodată, deoarece nu vreau să le lansez într-o versiune nefinalizată. Este posibil chiar să le ard după acest interviu, pentru a nu fi tentat să le mixez în viitor. La sfârşitul zilei, îmi spun că, dacă o piesă nu este complet masterizată, el nu şi-ar dori să o lanseze astfel. Nu vreau să mă pun singur în situaţia de a face o astfel de alegere", a adăugat Akon.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.

Artistul de origine senegaleză Akon, pe numele său real Aliaune Thiam, în vârstă de 37 de ani, este cântăreţ, compozitor şi producător de hip-hop şi R&B. A început să fie cunoscut după lansarea primului său single, "Locked Up", de pe albumul de debut "Trouble". Cel de-al doilea material discografic i-a adus o nominalizare la premiile Grammy, pentru piesa "Smack That". Akon are la activ 23 de cântece în Billboard Hot 100 şi este singurul artist care a ocupat de două ori primul şi al doilea loc, simultan, în acest clasament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici