Al 24-lea film din franciza "James Bond" ar putea fi lansat în următorii trei ani

Reprezentanţii studiourilor MGM au anunţat, marţi, că cel de-al 24-lea film din franciza "James Bond" ar putea fi lansat în următorii trei ani.

121 afișări
Imaginea articolului Al 24-lea film din franciza "James Bond" ar putea fi lansat în următorii trei ani

Al 24-lea film din franciza "James Bond" ar putea fi lansat în următorii trei ani

Totodată, ei speră să anunţe cât de curând numele regizorului care va realiza cel de-al 24-lea film din seria "James Bond", după ce Sam Mendes a luat hotărârea să se retragă din acest proiect.

Într-o conferinţă de presă la care au participat mai mulţi investitori, CEO-ul studiourilor MGM, Gary Barber, a spus că scenariştii companiei au început deja să scrie scenariul pentru noul film cu celebrul agent secret britanic.

Gary Barber nu a oferit detalii despre distribuţia noului film, însă presa de specialitate a anunţat în urmă cu câteva luni că actorul britanic Daniel Craig a semnat deja contractul pentru a juca în următoarele două filme din această franciză cinematografică, care a împlinit în 2012 o jumătate de secol de existenţă.

Lansat în 2012, cel mai recent film cu agentul 007, "007: Coordonata Skyfall", cu Daniel Craig în rolul principal, a generat încasări de 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial şi i-a impresionat pe criticii de specialitate. În ciuda succesului repurtat, regizorul acestui lungmetraj, britanicul Sam Mendes a anunţat la începutul acestei luni că intenţionează să se concentreze în viitorul apropiat asupra proiectelor sale din teatru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici