Al Pacino, de nerecunoscut - FOTO

Al Pacino poate fi considerat un adevărat maestru al deghizării, deoarece înfăţişarea sa pentru rolul din filmul "Jack and Jill" este aproape de nerecunoscut, scrie thesun.co.uk.

153 afișări
Imaginea articolului Al Pacino, de nerecunoscut - FOTO

Al Pacino, de nerecunoscut

Actorul laureat cu premiul Oscar a fost surprins de fotografi având părul alb, mustăţi lungi asemănătoare vrăjitorului Merlin, şi o privire care ar putea speria pe oricine.

Din distribuţia noului film în care joacă Al Pacino mai fac parte Adam Sandler şi Katie Holmes.

În urmă cu câteva zile, Pacino a fost fotografiat pe platoul de filmare îmbăcat precum Richard al III-lea, pe care îl interpretează într-o nouă versiune de Hollywood a piesei lui Shakespeare.

În luna noiembrie a anului trecut, Al Pacino a fost fotografiat la premiera din New York a piesei "Negustorul din Veneţia" în regia lui Daniel Sullivan, având un aspect neîngrijit şi fiind îmbrăcat neglijent.

Actorul, în vârstă de 70 de ani, a surprins neplăcut prin apariţia sa într-un costum negru, vechi şi larg, cu parul răvăşit şi un lipom la vedere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici