Al Pacino va juca într-un film inspirat de John Lennon

Veteranul cinematografiei americane Al Pacino va juca într-un film despre un star rock fictiv a cărui viaţă se schimbă după ce descoperă o scrisoare de la John Lennon.

193 afișări
Imaginea articolului Al Pacino va juca într-un film inspirat de John Lennon

Al Pacino (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Intitulat "Imagine", după legendarul cântec al lui Lennon, filmul va fi realizat după un scenariu de Dan Fogelman ("Maşini"), care va asigura şi regia acestuia, informează nme.com.

Pacino va interpreta un star rock al anilor 1970, bătrân, cu un stil de viaţă decadent şi o soţie tânără. Încă poate atrage public la spectacolele sale, cu vechile lui hituri, dar şi-a pierdut energia creativă. La 64 de ani, descoperă o scrisoare pe care i-o trimisese Lennon pe când avea 19 ani. După ce o citeşte, decide să-şi schimbe viaţa.

În film vor mai juca Jeremy Renner şi Julianne Moore.

Filmările vor debuta în aprilie sau mai anul viitor.

Al Pacino, în vârstă de 72 de ani, a putut fi văzut în ultimii ani pe marile ecrane în comedia "Jack and Jill" şi în "Wilde Salome". Laureat al unui premiu Oscar, în 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", şi nominalizat la alte şapte premii ale Academiei de film americane, Al Pacino a apărut în ultimii ani şi în "Crime justificate" (2008), alături de Robert de Niro, şi în "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13" (2007).

John Lennon a format alături de Paul McCartney, George Harrison şi Ringo Starr trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă. John Lennon a fost împuşcat mortal de un fan pe 8 decembrie 1980.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici