Courtney Love intenţionează să realizeze un film despre Kurt Cobain

Cântăreaţa americană Courtney Love intenţionează să facă un film despre Kurt Cobain, liderul trupei Nirvana şi soţ al ei, care s-a sinucis în 1994.

175 afișări
Imaginea articolului Courtney Love intenţionează să realizeze un film despre Kurt Cobain

Kurt Cobain (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Informaţia a fost făcută publică de Sam Lufti, fostul manager al lui Britney Spears, la un tribunal din Los Angeles, în timpul audierilor în procesul pe care acesta i l-a intentat autoarei hitului "Toxic", scrie dailymail.co.uk.

Lufti susţine că ar fi manager al lui Courtney Love şi că ar lucra împreună cu aceasta la un film sau un musical inspirat din viaţa fostului lider al trupei Nirvana.

O sursă apropiată lui Love a confirmat informaţiile. "Este visul ei să spună partea ei de poveste", a spus respectiva sursă. Cu toate acestea, "nu a fost făcut nimic concret în acest sens", a adăugat sursa.

Courtney Michelle Love, născută pe 9 iulie 1964, este o cântăreaţă de muzică rock şi actriţă americană, nominalizată la Globurile de Aur pentru interpretarea ei din filmul "Scandalul Larry Flynt" (1996). Love a devenit celebră în urma mariajului său cu solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, dar şi ca solistă a trupei de rock alternativ Hole. Rolling Stone a numit-o pe Courtney Love "cea mai controversată femeie din istoria muzicii rock".

În mai anul acesta, Courtney Love a pierdut controlul asupra drepturilor de autor asociate fostului ei soţ Kurt Cobain, în favoarea fiicei sale, Frances Bean Cobain, unicul copil al cuplului. Această decizie a fost luată după ce Courtney Love a primit un împrumut de 2,75 milioane de dolari din partea fondului care administrează averea fiicei sale. Frances Bean, în vârstă de 19 ani, deţine 37% din compania care administrează averea lăsată de tatăl ei.

Viaţa lui Kurt Cobain a fost deja subiectul câtorva filme, precum "Last Days", de Gus van Sant, dar şi "Kurt and Courtney", de Nick Broomfield, care a inclus şi teoria potrivit căreia Cobain ar fi fost ucis.

Nirvana a fost una dintre cele mai populare trupe americane de rock alternativ din anii '90, vânzând peste 60 de milioane de albume. Pe 5 aprilie 1994, solistul şi liderul trupei, Kurt Cobain, dependent de heroină, s-a sinucis în locuinţa lui din Los Angeles. Trupul neînsufleţit al artistului a fost descoperit abia trei zile mai târziu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici