Albumul compus de Jay-Z şi Kanye West va fi lansat oficial pe 1 august, în format digital

Rapperii americani Jay-Z şi Kanye West au anunţat, luni, că albumul lor "Watch the Throne" va fi lansat pe 1 august în format digital şi pe 5 august pe suporturi fizice.

105 afișări
Imaginea articolului Albumul compus de Jay-Z şi Kanye West va fi lansat oficial pe 1 august, în format digital

Albumul compus de Jay-Z şi Kanye West va fi lansat oficial pe 1 august, în format digital (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi muzicieni americani, care sunt acompaniaţi pe acest album de alte nume mari, precum Beyonce Knowles şi Bruno Mars, au anunţat că discul "Watch the Throne" poate fi achiziţionat şi în regim de precomandă, informează contactmusic.com.

Riccardo Tisci, directorul de creaţie al casei Givenchy, a realizat coperta albumului.

Rapperul şi producătorul american Kanye West, în vârstă de 33 de ani, a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a trei premii Grammy.

Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, soţul cântăreţei Beyonce, s-a clasat pe locul al doilea în topul celor mai bogaţi artişti hip-hop din lume, potrivit revistei Forbes, cu o avere estimată, în 2010, la peste 450 de milioane de dolari. Jay-Z a vândut peste 40 de milioane de discuri pe plan mondial şi a fost recompensat cu 10 premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici