"Alex cel Mare": Iepuraşul de terapie de 13 kilograme care este plimbat prin aeroport într-un cărucior

Călătorii de pe Aeroportul Internaţional San Jose Mineta au fost surprinşi să îl vadă pe "Alex cel Mare", un iepuraş de terapie de 13 kilograme, călătorind prin aeroport într-un cărucior.

937 afișări
Imaginea articolului "Alex cel Mare": Iepuraşul de terapie de 13 kilograme care este plimbat prin aeroport într-un cărucior

Sursa foto: Twitter

Jemma Wilson, o călătoare de la aeroport, a împărtăşit pe Twitter o fotografie cu priveliştea surprinzătoare, spunând: "Sunt la aeroport şi este un iepure uriaş într-un cărucior, repet, un iepure uriaş într-un cărucior".

De asemenea, iepurele putea fi văzut purtând o vizieră şi avea ventilatoare care îi suflau aer rece pe faţă în timp ce se deplasa în cărucior.

Tweetul a adunat până la 1,7 milioane de vizualizări, iar oamenii au fost plăcut surprinşi de aspectul simpaticului animal. Odată cu răspândirea tweet-ului, s-a aflat ulterior că iepurele era de fapt o celebritate locală.
 
Mulţi dintre urmăritorii lui Alex au răspuns la tweet-ul Jemmei cu mai multe informaţii, în timp ce mulţi alţii au fost curioşi în legătură cu iepurele, la fel ca Jemma.
 
"Alex cel Mare" este un iepure de terapie la aeroportul din California. Făcând parte din cea mai mare rasă domestică de iepuri numită "Flemish Giant", Alex ajută la alinarea călătorilor de la aeroport.
 
Kei Kato, stăpâna lui Alex, a declarat pentru MailOnline că ea şi logodnicul ei, Josh Row, adoră faptul că acesta "pune zâmbete pe feţele oamenilor".
 
"Acesta este motivul pentru care ne oferim voluntari, aţi fi uimiţi de câţi oameni au fost cu adevărat încântaţi să îl vadă şi chiar unii au început să plângă pentru că treceau prin situaţii grele şi mângâierea lui îi face să se simtă mai bine", a adăugat Kei.
 
În 2013, Alex a devenit parte din "Brigada Wag" a aeroportului. În cadrul programului iniţiat de aeroportul din San Francisco, animalele dresate sunt prezente în tot aeroportul pentru a face călătoria mai uşoară şi mai lină pentru călători.
 
Înainte de aceasta, Alex a fost un vizitator obişnuit al meciurilor de baseball ale echipei San Francisco Giants şi al meciurilor de baschet ale echipei Golden State Warriors.
 
Stăpânii săi îl iau cu ei la meciuri, unde a devenit o celebritate de-a lungul timpului, primind chiar şi propriul său tricou pentru acestea.
 
Alex are peste 18.000 de urmăritori pe Instagram, iar în biografia sa se afirmă că vrea să "răspândească bucurie tuturor".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici