Alicia Keys revine în lumina reflectoarelor: Cântă un cover incendiar după piesa "Hallelujah"

Cântăreaţa Alicia Keys le-a reamintit fanilor miercuri, pe o scenă de pe platourile televiziunii americane BET Network, că vocea ei este spectaculoasă, după ce a cântat două cover-uri emoţionante: Piesa "How Come You Don't Call Me Anymore", de Prince şi faimosul cântec "Hallelujah".

1166 afișări
Imaginea articolului Alicia Keys revine în lumina reflectoarelor: Cântă un cover incendiar după piesa "Hallelujah"

Alicia Keys revine în lumina reflectoarelor: Cântă un cover incendiar după piesa "Hallelujah"

Cântăreaţa Alicia Keys a cântat un cover zdrobitor după balada "Hallelujah", pe care îl va încorpora în noul ei proiect muzical. Mulţimea a izbucnit în aplauze. Cu acest cântec "inaugural, "Hallelujah", Alicia îşi pune în scenă, într-o notă providenţială, revenirea în lumina reflectoarelor. "Eram nerăbdătoare să împărtăşesc veşti cu voi, fanii", a scris Alicia Keys pe 16 aprilie pe reţeaua Snapchat."Am compus şi am şlefuist noi melodii şi le voi cânta în următoarele săptămâni."

Pe 7 mai, Alicia e invitată la celebrul show Saturday Night Live. "E adevărat", a spus artista pe Snapchat."Voi cânta noile mele piese în oraşul meu natal...pe o scenă newyorkeză iconică".

Cântăreaţa pare să-şi dorească o "agendă" plină, cum năzuiesc toate starurile, deşi are doi copii. Alicia Keys şi soţul ei, producătorul muzical Swizz Beatz au împrenuă doi băieţei. Egypt, de 4 ani şi Genisis, de 13 luni. Totuşi, deşi e fată de casă cu doi flăcăi, Alicia va fi şi în juriu la viitoarea ediţie a show-ul de talente "The Voice", alături de Miley Cyrus.

Alicia J. Augello-Cook, cunoscută sub numele de Alicia Keys, este actriţă şi cântăreaţă americană de R&B, soul şi neo-soul. Albumul ei de debut, "Songs In A Minor", lansat în 2001, a propulsat-o pe artista americană la statutul de star internaţional. Alicia Keys a vândut peste 35 de milioane de albume şi peste 30 milioane de single-uri şi a câştigat în repetate rânduri premii internaţionale de prestigiu - 15 Grammy, 10 Billboard Awards şi cinci American Music Awards. Cel mai recent album al ei, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează "Girl on Fire" şi a fost lansat pe 22 noiembrie 2012.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici