Loredana duce show-ul caritabil "Imaginarium" la New York, în teatrul în care a cântat Sinatra - VIDEO

Cântăreaţă Loredana va susţine, pe 13 mai, concertul "Imaginarium" în sala de concerte Webster Hall, din Manhattan, New York, încasările urmând să fie folosite pentru programul "Cărţile Copilăriei".

278 afișări
Imaginea articolului Loredana duce show-ul caritabil "Imaginarium" la New York, în teatrul în care a cântat Sinatra - VIDEO

Loredana duce show-ul caritabil "Imaginarium" la New York, în teatrul în care a cântat Sinatra (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Împreună cu trupa sa, Loredana va cânta într-una dintre cele mai vechi şi mai faimoase săli de concerte din Manhattan, Webster Hall, un loc frecventat de Scott Fitzgerald, Man Ray sau Marcel Duchamp în anii 20, dar şi o sală de concerte în care au cântat sau înregistrat Ray Charles, Elvis Presley, Frank Sinatra sau Prince, Sting, Eric Clapton şi U2.

Concertul, o reinterpretare a celei mai recente producţii majore a Loredanei – "Imaginarium", este unul caritabil, încasările urmând a fi folosite pentru dezvoltarea programului "Cărţile Copilăriei", iniţiat de Asociaţia Curtea Veche, program care urmăreşte combaterea analfabetismului în rândul elevilor din satele româneşti.

"Mama a fost învăţătoare şi, în casa noastră, cartea şi şcoala au fost mereu preţuite. Tatăl meu este un prolific scriitor de cărţi pentru copii şi aveam mereu în preajma noastră volume. Şi când a apărut Elena, fiica mea, am continuat să-i transmitem dragostea pentru lectură şi i-am citit poveşti, ani la rând, înainte de culcare. Cred în puterea cărţilor şi, dacă prin munca mea pot ajuta să ajungă cât mai multe volume la copiii cărora li se poate schimba radical viaţa după o lectură importantă, am să fiu mereu cu tot sufletul prezentă şi vă invit să vă alăturaţi şi voi aceste cauze. 'Imaginarium', spectacolul meu, este despre a-ţi imagina cele mai nebuneşti vise şi a găsi căi pentru a le îndeplini. Fără cărţi n-ai cum să reuşeşti asta", a mărturisit Loredana.

Evenimentul va avea loc pe 13 mai şi este organizat de MARA Society cu sprijinul Institutului Cultural Român (ICR) din New York, la iniţiativa Asociaţiei Curtea Veche. Biletele, disponibile pe ticketweb.com, costă 95 de dolari (acces general) sau 175 de dolari (VIP).

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici