Alphaville concertează în Baia Mare la Sărbătoarea Castanelor

Trupa Alphaville va susţine un concert, sâmbătă seara, la Baia Mare, în cadrul Sărbătorii Castanelor, solistul trupei, Marian Gold, declarând că singurii muzicieni români de care a auzit sunt cei din trupa O-Zone.

6 afișări
Imaginea articolului Alphaville concertează în Baia Mare la Sărbătoarea Castanelor

Alphaville concertează în Baia Mare la Sărbătoarea Castanelor

Artistul german a spus că şi de aceşti cântăreţi a aflat după ce hit-ul lor "Dragostea din tei" a fost difuzat intens de posturile de radio şi în cluburile din Germania.

Marian Gold a mai recunoscut că până să fie invitat să cânte cu Alphaville la Sărbătoarea Castanelor nu a ştiut că există oraşul Baia Mare, dar a spus că dacă va avea timp înainte de concertul pe care urmează să îl susţină sâmbătă va face o plimbare prin oraş, la fel cum a făcut anul trecut în Oradea.

Solistul trupei Alphaville a apucat să guste însă din castanele prăjite pe care i le-au oferit gazdele, dar şi din băutura tradiţională a zonei, pălinca. Ambele i-au plăcut muzicianului neamţ, care a spus că ţuica i s-a părut prea tare.

"Este foarte, foarte tare şi am auzit că dacă bei mult poţi să o iei razna", a declarat Marian Gold. El a mai spus că a băut şi din berea românească şi i s-a părut de calitate.

Marian Gold a mai ţinut să precizeze în mod ironic că trebuie să spună că îmbătrâneşte şi nu a fost niciodată în Japonia, referindu-se la două dintre hit-urile trupei care au fost mult timp în topurile muzicale în anii ’80, "Forever young" şi "Big in Japan".

"Nimeni nu poate fi pururi tânăr. E o mare iluzie", a arătat acesta, recunoscând că anii şi-au pus amprenta şi asupra lui.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici