Amanta lui Hitler, NUD. Fotografiile indecente cu Eva Braun, făcute publice după 75 de ani | FOTO

Imagini cu Eva Braun nud, din vremea când era amanta lui Hitler, au fost făcute publice după 75 de ani.

62240 afișări
Imaginea articolului Amanta lui Hitler, NUD. Fotografiile indecente cu Eva Braun, făcute publice după 75 de ani | FOTO

Amanta lui Hitler, NUD. Fotografiile indecente cu Eva Braun, făcute publice după 75 de ani | FOTO

GALERIE FOTO AICI

Eva Braun pare că îşi arată formele lângă un lac din Alpi oferă o imagine despre viaţa sexuală a lui Adolf Hitler, scrie Descoperă.

Într-o imagine, aceasta este surprinsă cu mâinile la ceafă şi cu pieptul înainte, iar în a doua este prezentată aplecată pentru ca fotograful să-i poată suprinde formele. Pe spatele imaginilor este scris ,,Pe plaja lacului Wolfgang, august 1943''.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici