LECŢIE de modestie: Are milioane de dolari în cont, dar nu se dă în lături să ia metroul

În timp ce colegele ei din echipa de Fed Cup au mers la Cluj pentru a învinge Elveţia şi a obţine calificarea în Grupa Mondială din Fed Cup, Monica Niculescu a rămas la Bucureşti unde, alături de citeşte tot

4896 afișări
Imaginea articolului LECŢIE de modestie: Are milioane de dolari în cont, dar nu se dă în lături să ia metroul

LECŢIE de modestie: Are milioane de dolari în cont, dar nu se dă în lături să ia metroul

În timp ce colegele ei din echipa de Fed Cup au mers la Cluj pentru a învinge Elveţia şi a obţine calificarea în Grupa Mondială din Fed Cup, Monica a rămas la Bucureşti unde, alături de Horia Tecău, încearcă să se recupereze cât mai repede după o accidentare care-i dă mici bătăi de cap. Înainte să ia startul în sezonul de zgură euroepană, Niculescu a avut câteva drumuri de făcut prin Capitală, iar fanii tenisului au avut o mică surpriză.

Deşi are 5.071.911 de dolari câştigaţi în cei 16 ani petrecuţi în sportul alb ca jucătoare profesionistă, Monica a preferat să meargă cu metroul, iar un fan care a recunoscut-o a rămas impresionat de decizia Monicăi. Înainte ca jucătoarea de tenis să coboare la staţia Piaţa Muncii, fanul a fotografiat-o într-o ipostază în care nu au fost surprinşi prea mulţi sportivi de top ai României.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici