Ambasada Suediei o ironizează pe Instagram pe Viorica Dăncilă: ”Orice om îi este teamă de o înfrângere” | FOTO

Ambasada Suediei la Bucureşti o ironizează pe Viorica Dăncilă pe Instagram. Înainte de meciul de fotbal dintre Olanda şi Suedia, de la Campionatul Mondial de Fotbal Feminin 2019, angajaţii misiunilor diplomatice suedeze şi olandeze au pus un pariu, pe care, în cele din urmă, Ambasada Suediei l-a pierdut. În acest context, angajaţii Ambasadei Suediei au scris că în următoarea etapă a competiţei sportive le-a fost teamă să pună pariu şi cu Ambasada Marii Britanii (ţară pe care urmau să o întâlnească în Finala Mică), pentru că ”orice om îi e teamă de o înfrângere”.

3029 afișări
Imaginea articolului Ambasada Suediei o ironizează pe Instagram pe Viorica Dăncilă: ”Orice om îi este teamă de o înfrângere” | FOTO

Ambasada Suediei o ironizează pe Instagram pe Viorica Dăncilă: ”Orice om îi este teamă de o înfrângere”

În peroada 7 iunie – 7 iulie s-a desfăşurat Campionatul Mondial de Fotbal pentru Femei, găzduit de Franţa. În faza grupelor, echipa Suediei a terminat pe locul secund, fiind învinsă doar de naţionala Statelor Unite ale Americii. În următoarea etapă suedezele au învins ehipa Canadei, iar în sferturile de finală, naţionala Suediei a învins-o pe cea a Germaniei, ajungând în semifinale, unde a întâlnit selecţionata Olandei.

Înainte de partidă, angajaţii Ambasadei Suediei la Bucureşti au pus pariu cu cei ai Ambasadei Olandei la Bucureşti, primii cerând o navetă cu bere. Cei din urmă au dorit câteva platouri cu chifteluţe suedeze. Pariul a fost pierdut de Ambasada Suediei, după ce meciul s-a încheiat 1-0 în favoarea Olandei.

”Am ridicat chifteluţele şi le-am livrat personal colegilor de la Ambasada Olandei. Până la urmă, norocul ne-a surâs şi am câştigat finala mică împotriva naţinalei Angliei. Din păcate n-am mai pus niciun pariu cu Ambasada Regatului Unit pentru că orice om îi e teamă de înfrângere (...)”, au scris postat angajaţii misiunii diplomatice suedeze pe Instagram, ironizând-o astfel pe Viorica Dăncilă.

Totul a pornit în urma unei declaraţii pe care premierul Dăncilă a făcut-o în luna mai. Ea a fost întrebată de jurnalişti dacă îi este frică de ”o plângere penală”, răspunzându-le că ”orice om îi este teamă de o plângere penală”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici