Amy Winehouse a ieşit din spital

Cântăreaţa Amy Winehouse a fost externată, după ce săptămâna trecută a fost internată în The London Clinic pentru o infecţie pulmonară, provocată de emfizemul pulmonar de care artista a fost tratată în luna iunie, informează ContactMusic.co.uk.

13 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse a ieşit din spital

Amy Winehouse a ieşit din spital

Interpreta piesei "Rehab" a fost internată pe 26 octombrie în The London Clinic, acelaşi spital în care artista se internase în trecut pentru a se trata de dependenţa de droguri şi de alcool.

Winehouse, care a fost diagnosticată cu emfizemul pulmonar, a fost însoţită la externare de tatăl său, Mitch.

"Amy şi-a făcut o prioritate din sănătatea sa şi încearcă să-şi pună viaţa în ordine", a declarat o sursă apropiată artistei. "În spital a făcut numeroase radiografii şi teste pentru a verifica dacă emfizemul nu a revenit şi a fost încântată să afle că este sănătoasă din acest punct de vedere".

Amy Jade Winehouse este o cântăreaţă şi compozitoare britanică, în vârstă de 25 de ani, iar stilul pe care îl abordează combină elemente de jazz, soul şi rhythm and blues (R&B). A debutat în 2003 cu albumul intitulat "Frank", pentru care a primit o nominalizare la premiile Mercury. Datorită unei voci şi originalităţi excepţionale, Amy Winehouse a reuşit să se impună pe piaţa muzicală cu următorul ei album, "Back To Black", care a câştigat cinci premii Grammy în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici