Amy Winehouse - criticată de Naţiunile Unite şi părăsită de manager

Amy Winehouse a fost criticată de către preşedintele Biroului pentru droguri şi infracţiuni al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), pentru utilizare de cocaină, fiind totodată părăsită de propriul manager, informează presa britanică.

3 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse - criticată de Naţiunile Unite şi părăsită de manager

Amy Winehouse - criticată de Naţiunile Unite şi părăsită de manager

Conform entertainmentwise.com, Antonio Maria Costa a declarat că: "starurile rock, cum ar fi Amy Winehouse, devin celebre cântând «I ain't going to rehab (Nu mă duc la dezintoxicare)», deşi ea are o nevoie serioasă, necesitând, în cele din urmă, şi un tratatment".

Costa a mai adăugat că unele dintre ţările din vestul Africii se confruntă cu un "colaps complet",datorită capilor drogurilor din Africa de Sud, care îşi caută noi rute de transport spre Europa.

De asemenea, conform FemaleFirst.co.uk, Thom Stone, managerul cântăreţei Amy Winehouse, şi-a dat demisia, acuzând-o pe vedetă că i-a distrus sănătatea cu comportamentul său. Acesta şi-a luat la revedere de la interpreta piesei "Rehab", după ce doctorii i-au găsit heroină în sânge, pe care acesta se pare că a inhalat-o pasiv în timp ce se afla în autocarul de turneu.

"Stone îi vedea (pe Amy Winehouse şi pe soţul său, Blake Fielder, n. red) drogându-se şi se întreba dacă Amy va mai urca vreodată pe scenă. Sluja lui era un coşmar", a declarat o sursă apropiată managerului.

Amy şi soţul său au crezut iniţial că Stone glumeşte atunci când le-a arătat o dovadă de la medic care menţiona urmele de heroină aflate în sânge, iar prieteni ai cuplului susţin că cei doi s-au bucurat de plecarea managerului.

Demisia managerului vine la doar câteva zile după ce Winehouse a fost huiduită de public în timpul unui concert susţinut la Birmingham. Amy Winehouse era beată, a căzut peste o chitară, iar în mijlocul unei piese s-a oprit din cântat, a lăsat microfonul să cadă şi a plecat de pe scenă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici