Amy Winehouse, într-un interviu: Voi fi găsită moartă într-un şanţ

Amy Winehouse a declarat, într-un interviu acordat cu ani în urmă publicaţiei The Wrap că, probabil, va fi găsită moartă într-un şanţ, în zece ani, povesteşte jurnalistul Chris Wilman care a intervievat-o pe artistă.

3830 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse, într-un interviu: Voi fi găsită moartă într-un şanţ

Amy Winehouse (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Când am aflat că Amy Winehouse a murit, nu am putut să nu îmi amintesc cum aceasta mi-a spus că în zece ani va fi găsită moartă, într-un şanţ", scrie jurnalistul. "Este important să adaug că aceasta a fost o glumă, nu o profeţie. E greu de ştiut dacă era conştientă de ce făcea în aşa măsură încât să fie îngrijorată de soarta ei", scrie acesta, spunând că Amy Winehouse a fost unul dintre artiştii pe care i-a intervievat cel mai greu.

"În final am avut un material bun, cu foarte multe citate, după două zile frustrante cu ore de interviu în care existau momente neplăcute de tăcere", spune jurnalistul.

"Oamenii mă întrebau dacă credeam că este pe droguri. Cred că probabil problema era că nu era pe droguri. Nu e cel mai comod lucru să te întâlneşti cu un dependent de droguri atunci când nu este sub influeanţa substanţelor", spune acesta.

Jurnalistul povesteşte că a întâlnit-o pe Amy Winehouse, pentru prima dată, în cabina ei de probă de la "The Tonight Show". Cu greu, a convins-o pe vedetă să îi acorde un interviu.

"Întreabă orice vrei, cât vrei. Problema este că sunt varză la interviuri ... mda, nu sunt bună când e vorba de vorbit despre lucruri. Dar putem să încercăm", a mai spus aceasta.

Când jurnalistul a întrebat-o despre povestea din spatele piesei "Rehab", Winehouse i-a spus o poveste mai simplă decât cea pe care o aştepta: "Mergeam pe stradă (Winehouse şi Mark Ronson, producătorul ei - n.r.) şi am cântat în glumă. Mark m-a întrebat: «Al cui cântec e ăsta?». I-am spus «Nu e al nimănui, eu l-am făcut». Mark mi-a zis «Ar trebui să îl înregistrezi, e amuzant», iar eu am zis «OK»".

În cadrul interviului, cântăreaţa, pe atunci proaspăt logodită cu Blake Fielder-Civil, s-a declarat o "persoană foarte romantică".

"Cred că oamenii te consideră....", a spus reporterul, iar Amy a continuat: "o persoană nefericită şi cinică".

Jurnalistul a remarcat că unele dintre piesele cântăreţei şi compozitoarei britanice ilustrează o "dragoste obsesivă", iar oamenii vor să creadă că aceasta este reală şi că artista este în cele din urmă obsedată de dragoste şi de persoana pe care o iubeşte. "Da, dacă nu te arunci, nu ai de unde să ştii ce ai fi putut avea", a răspuns Winehouse.

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost găsită moartă în locuinţa sa din Londra, sâmbătă seara. "Când au ajuns, poliţiştii au găsit corpul unei femei de 27 de ani care a fost declarată moartă", a comunicat poliţia londoneză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici