Amy Winehouse, spitalizată din nou (Video)

Cântăreaţa Amy Winehouse a fost din nou spitalizată, luni, într-o clinică londoneză unde a fost internată săptămâna trecută, pentru tratarea unei infecţii pulmonare, potrivit agentului artistei, informează dailymail.co.uk.

20 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse, spitalizată din nou (Video)

Amy Winehouse, spitalizată din nou (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Amy Winehouse a fost externată din clinica londoneză vineri seară, atunci declarând că se simte mult mai bine şi afişând o alură mult mai sănătoasă decât cea prezentată publicului în ultimele luni.

Surse din anturajul celebrei cântăreţe au declarat că aspectul fizic al acesteia este schimbat, cu un ten care pare mai sănătos şi un păr ordonat şi curat.

Prietenii cântăreţei au mărturisit că Amy Winehouse a decis că are nevoie de ajutor pentru a se însănătoşi, mai ales după o serie de probleme medicale care au speriat-o.

În urmă cu câteva săptămâni, Amy Winehouse a ajuns în barul în care îşi sărbătorea cea de-a 25-a aniversare fiind îmbrăcată foarte sumar şi arătând mai slabă ca niciodată.

Anul trecut, medicii au declarat că artista suferă de o "epuizare severă", în timp ce la începutul acestui an, Winehouse, care se luptă de mulţi ani cu dependenţa de cocaină şi heroină, s-a prăbuşit pe podeaua bucătăriei sale, în convulsii puternice, în urma unei supradoze.

De asemenea, în vară, aceasta urmat un tratament împotriva unui emfizem pulmonar în stadiu incipient.

Amy Winehouse este de multă vreme în atenţia presei din cauza consumului de droguri şi a comportamentului său rebel.

Cântăreaţa cu o voce excepţională şi autoare a albumului de succes "Back to Black", recompensat cu cinci premii Grammy, a efectuat deja câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile: în august, septembrie şi noiembrie 2007 şi la începutul acestui an.

Amy Winehouse - "Back to Black"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici