Anathema concertează în formula completă la Bucureşti (Video)

Trupa britanică Anathema va concerta în formula completă în România, pe 29 aprilie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti, informează organizatorii evenimentului.

22 afișări
Imaginea articolului Anathema concertează în formula completă la Bucureşti (Video)

Anathema, în formulă completă la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

Biletele, la preţuri de 60, 80, 100 şi 120 de lei, vor fi puse în vânzare începând de miercuri, în reţeaua magazinelor Diverta şi online, pe www.ticketpoint.ro şi www.myticket.ro. Evenimentul este organizat de Future Production şi Artmania.

Trupa Anathema a mai susţinut un concert la Bucureşti în formulă completă - Vincent şi Daniel Cavanagh, Lee Douglas, Les Smith, Jamie Cavanagh şi John Douglas - în urmă cu 15 ani.

După concertul Anathema Unplugged de la Cisnădioara din 2007, sold-out după primele două ore de la punerea în vânzare a biletelor, şi după un altul care a avut loc anul trecut, la Casa de Cultură Preoteasa din Bucureşti, sold-out în trei zile de la deschiderea caselor de bilete, trupa revine în România în formulă completă.

Citeşte şi:

Tristania deschide Festivalul Artmania, la Sibiu

Peste 60 de trupe, la Rock City Open Air

Soulfly revine în România

79 de lei, preţul unui bilet la concertul In Flames

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici