Ancheta asupra decesului lui Heath Ledger a fost închisă

Autorităţile federale din New York au închis ancheta asupra decesului actorului australian Heath Ledger, survenit în ianuarie, în apartamentul acestuia din New York, în urma unei supradoze de medicamente, fără a pune sub acuzaţie pe cineva.

31 afișări
Imaginea articolului Ancheta asupra decesului lui Heath Ledger a fost închisă

Ancheta asupra decesului lui Heath Ledger a fost închisă

Site-ul de internet al revistei People anunţa, miercuri, că ancheta asupra morţii lui Heath Ledger a fost închisă, fără a se aduce niciun fel de acuzaţii, şi cita în acest sens o sursă neidentificată din partea autorităţilor federale care s-au ocupat de acest caz.

Aceeaşi sursă a indicat că biroul procurorului nu o va amenda pe actriţa Mary-Kate Olsen, care fusese citată pentru declaraţii, dar nu s-a prezentat în faţa autorităţilor, spunând că va face acest lucru doar dacă i se garantează imunitatea la acuzaţii.

Autorităţile federale implicate în acest caz nu au putut fi contactate până în prezent pentru declaraţii. Avocatul lui Olsen, Michael Miller, a refuzat să comenteze.

Mary-Kate Olsen, în vârstă de 22 de ani, a fost o bună prietenă a lui Ledger şi, totodată, prima persoană pe care a chemat-o maseuza actorului australian după ce aceasta a descoperit, în luna ianuarie, cadavrul lui Ledger, în apartamentul lui din New York.

Olsen, celebră pentru rolul său din serialul de televiziune "Casa plină", a chemat gărzile de corp ale actorului, care au ajuns la apartamentului lui Ledger în acelaşi timp cu serviciul de ambulanţă.

Heath Ledger a murit la vârsta de 28 de ani din cauza "unei intoxicaţii acute provocate de efectele combinate" a şase medicamente, antidepresive, analgezice şi anxiolitice, potrivit medicilor legişti.

Ledger a fost nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din "Brokeback Mountain", în regia lui Ang Lee. Ultimul său rol integral este cel din "Cavalerul Negru", a şasea producţie din seria "Batman", lansată luna trecută. Pentru personajul Joker din acest film, Ledger ar putea primi un premiu Oscar postum, potrivit specialiştilor.

Ledger are o fiică în vârstă de doi ani, Matilda, cu partenera sa din "Brokeback Mountain", Michelle Williams.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici