Anchetă în Italia, după ce căţelul tenorului Andrea Bocelli s-a înecat în mare

  • Procuratura din Tempio deschide o anchetă faţă de persoane necunoscute cu privire la moartea câinelui tenorului Andrea Bocelli.
  • Pallina s-a înecat în mare în luna august.
2304 afișări
Imaginea articolului Anchetă în Italia, după ce căţelul tenorului Andrea Bocelli s-a înecat în mare

FOTO: Instagram @andreabocelliofficial

Pallina s-a înecat în 21 august anul trecut în apele dintre Arzachena şi Golfo Aranci, în Sardinia, în timpul unei excursii cu barca, scrie Ansa.

După câteva zile de căutări, familia tenorului a dat vestea morţii căţelului, care pentru vedeta mondială a muzicii italiene a fost parte integrantă a familiei: „A stat alături de noi cu graţia şi fragilitatea ei aparentă, oferindu-ne atât de multă afecţiune şi prezenţa ei caldă, tăcută, inteligentă. Dar nu plănuiam să o pierdem atât de curând".

La aflarea veştii, Lorenzo Croce, preşedintele Asociaţiei Italiene pentru Protecţia Animalelor şi Mediului, a depus o plângere împotriva unor persoane necunoscute pentru abandon de animale şi neglijenţă.

În plângere, Lorenzo Croce i-a menţionat în mod explicit pe Andrea Bocelli şi pe soţia sa Veronica Berti „ca oameni care pot reconstrui în detaliu cele întâmplate pe barcă şi posibilele motive pentru care câinele a fost lăsat singur, ceea ce a dus la căderea acestuia în mare şi înec”.

Epilogul a venit joi.

Procuratura din Tempio vrea să afle exact ce s-a întâmplat şi a deschis un dosar faţă de persoane necunoscute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici