Andreea Bănică a dezvăluit numele fetiţei ei (Video)

Andreea Bănică a dezvăluit la emisiunea "Happy Hour", difuzată luni de Pro TV, că numele ales pentru fetiţa sa, care va veni pe lume peste trei luni, este Sofia Maria, informează postul de televiziune.

277 afișări
Imaginea articolului Andreea Bănică a dezvăluit numele fetiţei ei (Video)

Andreea Bănică a dezvăluit numele fetiţei ei

Numele Sofia, pe care l-a anunţat în premieră în show-ul lui Măruţă, l-a ales pentru că este preferatul ei, iar cel de-al doilea, Maria, este numele pe care l-a purtat mama sa.

Andreea Bănică i-a mărturisit lui Măruţă că este o mămică fericită şi împlinită, atât spiritual, cât şi estetic. Artista a declarat că nu se aştepta să aibă atât de multe kilograme în plus, însă nimic nu îi poate umbri bucuria de a aduce pe lume primul copil.

Andreea a declarat că micuţa Sofia a dat deja primele semne din burtica mamei, chiar de Crăciun, un moment extrem de emoţionant, atât pentru ea, cât şi pentru viitorul tătic, Lucian Mitrea.

Citeşte şi:

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea s-au căsătorit religios

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici