Andreea Esca: Pe fiica mea nu o las să aibă mobil şi nici să-şi cumpere haine exorbitant de scumpe! - VIDEO

Vedeta Ştirilor Pro TV, Andreea Esca este o mamă permisivă, dar şi responsabilă în acelaşi timp. Îşi lasă fiica de 10 ani să facă propriile alegeri, însă totul are o limită.

200 afișări
Imaginea articolului Andreea Esca: Pe fiica mea nu o las să aibă mobil şi nici să-şi cumpere haine exorbitant de scumpe! - VIDEO

Andreea Esca: Pe fiica mea nu o las să aibă mobil şi nici să-şi cumpere haine exorbitant de scumpe! (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

"De obicei, eu şi Alexia mergem împreună la cumpărături. Îi dau diverse sfaturi, dar încerc pe cât posibil să nu îi îngrădesc gustul şi să nu o fac să se uite numai către anumite lucruri care mi-ar plăcea mie. Mi se pare normal să îşi dezvolte propria personalitate", a spus pentru www.perfecte.ro Andreea Esca.

"Sunt şi lucruri cu care nu sunt de acord, chiar dacă colegele ei le fac. Deocamdata, consider ca nu este normal să îşi vopsească unghiile nici pentru o petrecere, nu sunt de acord să aibă telefon mobil sau să aibă lucruri exorbitant de scumpe, atâta timp cât este un copil şi poartă haina respectivă maxim un sezon", a spus vedeta Pro Tv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici