"Angel Has Fallen", cu Gerard Butler, se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american

Thrillerul "Cod Roşu în Serviciile Secrete/ Angel Has Fallen", de Ric Roman Waugh, cu Gerard Butler şi Morgan Freeman, se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 11,57 de milioane de dolari la sfârşitul săptămânii trecute, potrivit boxofficemojo.com.

171 afișări
Imaginea articolului "Angel Has Fallen", cu Gerard Butler, se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american

"Angel Has Fallen", cu Gerard Butler, se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american

Gerard Butler revine pentru a treia oară în rolul celui mai eficient agent de securitate, Mike Banning, în franciza "Cod Roşu". În urma unui atentat asupra preşedintelui SUA (Morgan Freeman), acuzat de incident este garda lui de corp, Banning. După ce reuşeşte să scape de autorităţi, agentul este dat în urmărire generală, astfel că trebuie să evite propria lui agenţie şi să fie cu un pas înaintea FBI-ului pentru a demasca adevăraţii autori ai atacului. Disperat să îşi dovedească nevinovăţia, Banning se bazează pe ajutorul unor aliaţi neaşteptaţi pentru a-şi proteja familia şi a salva ţara de pericolul iminent, potrivit Cinemagia.

Comedia "Băieţi buni/ Good Boys", de Gene Stupnitsky, a rămas pe locul al doilea, cu încasări de 9,19 milioane de dolari. După ce a fost invitat la prima sa petrecere "de pupat", Max (Jacob Tremblay), un puşti de 12 ani, intră în panică pentru că nu ştie să sărute. Dornic să înveţe rapid, Max şi bunii lui tovarăşi Thor (Brady Noon) şi Lucas (Keith L. Williams) se decid să folosească drona tatălui protagonistului, de care acesta nu are voie să se atingă, ca să spioneze - sau aşa visează ei - un cuplu de adolescenţi îndrăgostiţi din vecini.

"Regele Leu/ The Lion King", remake-ul uneia dintre cele mai de succes poveşti de animaţie, a urcat două locuri, până pe poziţia a treia, cu încasări de 6,7 milioane de dolari weekendul trecut. Istoria din "The Lion King" este deja cunoscută din desenul animat care a avut succes acum 25 de ani. Regizorul Jon Favreau, cunoscut pentru "Cartea junglei", a transformat legenda de acum un sfert de secol în lungmetraj live-action, vocile personajelor aparţinând unor vedete ca Beyoncé Knowles, Donald Glover, Seth Rogen şi John Oliver.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane la sfârşitul săptămânii trecute este completat de "Furios şi iute: Hobbs & Shaw/ Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw", de David Leitch (6,28 milioane de dolari), "Overcomer", de Alex Kendrick (5,7 milioane de dolari), "Scapă cine poate/ Ready or Not", de Matt Bettinelli-Olpin şi Tyler Gillett (5,6 milioane de dolari), "Poveşti de groază de spus pe întuneric/ Scary Stories to Tell in the Dark", de André Øvredal (5 milioane de dolari), "Omul-Păianjen: Departe de casă/ Spider-Man: Far from Home", de Jon Watts (4,2 milioane de dolari), "Dora în căutarea Oraşului Secret/ Dora and the Lost City of Gold", de James Bobin (4,14 milioane de dolari), şi de "Angry Birds: Filmul 2/ The Angry Birds Movie 2", de Thurop Van Orman şi John Rice (4,11 milioane de dolari).

Taguri:
box office,
sua,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici